vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Voor de 2de keer nemen we afscheid

van een gewaardeerd lid.

Nancy De Blouwe overleed aan de gevolgen

van een slepende ziekte op 57 jarige leeftijd.

7de Bicro-pijl levert €1.000 op voor het goede doel.  Op zondag 24 juni 2018 organiseerde fietsclub Bicro Tielt de zevende Bicro Pijl (Memorial Geert Decroos). Met de opbrengst van het evenement wordt jaarlijks een goed doel gesteund. De deelnemers konden kiezen uit vier prachtige tochten langs landelijke wegen:          25 km gezinstocht, 50 km langs de Leie-oevers          en 85 of 110 km richting Zwalmstreek.          Dit jaar mag het          Tielts Vormings- en Documentatiecentrum tegen          Kanker, TVDK vzw, een bedrag van 1.000 euro          in ontvangst nemen. Het TVDK is een          vereniging die al meer dan 25 jaar          ondersteuning biedt aan (ex-)kankerpatiënten uit          de ruime regio.

Volgende afspraak:

8de Bicro Pijl op 23 juni 2019

Europahal Tielt vanaf 7.30u

afstanden: 25-45-85-110km

Home Home Over ons Over ons Lid worden Lid worden Contact Contact Nieuws Nieuws Kalender Kalender Sponsors Sponsors
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws

Voor de 2de keer nemen we afscheid

van een gewaardeerd lid.

Nancy De Blouwe overleed aan de gevolgen

van een slepende ziekte op 57 jarige leeftijd.

Volgende afspraak:

8de Bicro Pijl op 23 juni 2019