vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Wij rijden:

Op woensdagavond 19.00u en zondagmorgen 09.00u.

Groep A & B starten vanaf half April om 8.30u

Start van de ritten aan de Halletoren op de markt van Tielt.

Woensdag 18 mei Tocht Bruggen en Wegen (60 en 35km) op Watewy van 9u tot 17u. Organistie WTC Tielt Sportief Zaterdag 28 mei Rit naar Halle Een organisatie Bicro & WTC Tielt Sportief. Er wordt op die dag in 2 groepen gereden. Groep Snel (A=Vm29-32 km/u) De rit kende een volledige revisie. Naast de Muur stopten we er de Bosberg in en totaliseren we 208 km. Groep trager (Vm23-24km/u) Er is geen volgwagen voorzien dus, je moet je eigen bedruipen en eten/drinken meenemenen of aankopen in Halle. Weet dat de afstand 180-190km is. Nogmaals er is geen volwagen die je kan opppikken eens onderweg. Samenkomst om 7.15u ,Watewy Hondstraat 100, 8700Tielt. Vertrek om 7.30u Zaterdag 11 juni. Gravelrit, Vertrek om 8u aan Watewy. 150 km. Crossfiets, Gravelbike of moutainbike, je kiest maar je fiets. Centrum Gent stop om iets te eten en te drinken. Organisatie WTC Tielt Sportief. 10de Bicro pijl 26 juni 2022 Jubileum uitgave van de Bicro Pijl. Verleden jaar was er een Bicro Pijl uitgezet. Een deel van die opbrengst wordt weer geschonken aan TVDK. De cheque zal overhandigd worden op 6 maart in ons lokaal ‘t Pompierke. Vernieuwen van je lidmaatschap Je verzekering/lidgeld in orde brengen. Voor 2022 wordt het lidgeld op €20,00 gehouden. Verzekering in orde brengen door het storten van €35,00 voor het VWB-lidmaatschap. Storten kan op de gekende Bicro zichtrekening. Heb je het rekening nummer niet contacteer dan het secretariaat: info.fietsclub.bicro1@telenet.be Foto-webpagina Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto-webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen. Je kan alle foto’s voor jezelf opslaan vanaf de webpagina. Ook in 2020 steunt Bicro het goede doel Er was geen Bicro pijl in 2020 door Corona maar toch tastte het bestuur in de clubkas. TVDK ontving ook dit jaar een cheque van vzw fietsclub Bicro. De cheque van €500 werdt overhandigd aan een delegatie van TVDK in ons lokaal “ ‘t Pompierke” op 6 maart 2022.
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws

Wij rijden:

Op woensdagavond 19.00u

en zondagmorgen 09.00u.

Groep A & B starten vanaf

half April om 8.30u

Start van de ritten aan de

Halletoren op de markt van

Tielt.

Woensdag 18 mei Tocht Bruggen en Wegen (60 en 35km) op Watewy van 9u tot 17u. Organistie WTC Tielt Sportief Zaterdag 28 mei Rit naar Halle Een organisatie Bicro & WTC Tielt Sportief. Er wordt op die dag in 2 groepen gereden. Groep Snel (A=Vm29-32 km/u) De rit kende een volledige revisie. Naast de Muur stopten we er de Bosberg in en totaliseren we 208 km. Groep trager (Vm23- 24km/u) Er is geen volgwagen voorzien dus, je moet je eigen bedruipen en eten/drinken meenemenen of aankopen in Halle. Weet dat de afstand 180- 190km is. Nogmaals er is geen volwagen die je kan opppikken eens onderweg. Samenkomst om 7.15u ,Watewy Hondstraat 100, 8700Tielt. Vertrek om 7.30u Zaterdag 11 juni. Gravelrit, Vertrek om 8u aan Watewy. 150 km. Crossfiets, Gravelbike of moutainbike, je kiest maar je fiets. Centrum Gent stop om iets te eten en te drinken. Organisatie WTC Tielt Sportief. 10de Bicro pijl 26 juni 2022 Jubileum uitgave van de Bicro Pijl. Verleden jaar was er een Bicro Pijl uitgezet. Een deel van die opbrengst wordt weer geschonken aan TVDK. De cheque zal overhandigd worden op 6 maart in ons lokaal ‘t Pompierke. Vernieuwen van je lidmaatschap Je verzekering/lidgeld in orde brengen. Voor 2022 wordt het lidgeld op €20,00 gehouden. Verzekering in orde brengen door het storten van €35,00 voor het VWB-lidmaatschap. Storten kan op de gekende Bicro zichtrekening. Heb je het rekening nummer niet contacteer dan het secretariaat: info.fietsclub.bicro1@telenet.be Foto-webpagina Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto- webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen. Je kan alle foto’s voor jezelf opslaan vanaf de webpagina. Ook in 2020 steunt Bicro het goede doel Er was geen Bicro pijl in 2020 door Corona maar toch tastte het bestuur in de clubkas. TVDK ontving ook dit jaar een cheque van vzw fietsclub Bicro. De cheque van €500 werdt overhandigd aan een delegatie van TVDK in ons lokaal “ ‘t Pompierke” op 6 maart 2022.