vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Wij rijden:

Op woensdagavond 19.00u en zondagmorgen 09.00u.

Groep A & B starten vanaf half April om 8.30u

Start van de ritten aan de Halletoren op de markt van Tielt.

Zaterdag 28 mei Rit naar Halle Een organisatie Bicro & WTC Tielt Sportief. Er wordt op die dag in 2 groepen gereden. Groep Snel (A=Vm29-32 km/u) De rit kende een volledige revisie. Naast de Muur stopten we er de Bosberg in en totaliseren we 208 km. Groep trager (Vm23-24km/u) Er is geen volgwagen voorzien dus, je moet je eigen bedruipen en eten/drinken meenemenen of aankopen in Halle. Weet dat de afstand 180-190km is. Er is geen volwagen die je kan opppikken eens onderweg. Samenkomst om 7.15u ,Watewy Hondstraat 100, 8700Tielt. Vertrek om 7.30u Zaterdag 11 juni. Gravelrit, Vertrek om 8u aan Watewy. 150 km. Crossfiets, Gravelbike of moutainbike, je kiest maar je fiets. Centrum Gent stop om iets te eten en te drinken. Organisatie WTC Tielt Sportief. Langste rit 22 juni 2022 Uitzonderlijk vertrek om 18.30u op de markt. Groep Magda vertrek om 19.00u 10de Bicro pijl 26 juni 2022 Jubileum uitgave van de Bicro Pijl. Verleden jaar was er een Bicro Pijl uitgezet. Een deel van die opbrengst wordt weer geschonken aan TVDK. De cheque zal overhandigd worden op 6 maart in ons lokaal ‘t Pompierke. Eén Oktober 2022 feest 25 jaar Bicro Jubileum voor fietsclub Bicro. Meer hierover binnenkort. Hou alvast de datum vrij. Foto-webpagina Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto-webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen. Je kan alle foto’s voor jezelf opslaan vanaf de webpagina.
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws

Wij rijden:

Op woensdagavond 19.00u en

zondagmorgen 09.00u.

Groep A & B starten vanaf half

April om 8.30u

Start van de ritten aan de

Halletoren op de markt van Tielt.

Zaterdag 28 mei Rit naar Halle Een organisatie Bicro & WTC Tielt Sportief. Er wordt op die dag in 2 groepen gereden. Groep Snel (A=Vm29-32 km/u) De rit kende een volledige revisie. Naast de Muur stopten we er de Bosberg in en totaliseren we 208 km. Groep trager (Vm23-24km/u) Er is geen volgwagen voorzien dus, je moet je eigen bedruipen en eten/drinken meenemenen of aankopen in Halle. Weet dat de afstand 180-190km is. Er is geen volwagen die je kan opppikken eens onderweg. Samenkomst om 7.15u ,Watewy Hondstraat 100, 8700Tielt. Vertrek om 7.30u Zaterdag 11 juni. Gravelrit, Vertrek om 8u aan Watewy. 150 km. Crossfiets, Gravelbike of moutainbike, je kiest maar je fiets. Centrum Gent stop om iets te eten en te drinken. Organisatie WTC Tielt Sportief. Langste rit 22 juni 2022 Uitzonderlijk vertrek om 18.30u op de markt. Groep Magda vertrek om 19.00u 10de Bicro pijl 26 juni 2022 Jubileum uitgave van de Bicro Pijl. Verleden jaar was er een Bicro Pijl uitgezet. Een deel van die opbrengst wordt weer geschonken aan TVDK. De cheque zal overhandigd worden op 6 maart in ons lokaal ‘t Pompierke. Eén Oktober 2022 feest 25 jaar Bicro Jubileum voor fietsclub Bicro. Meer hierover binnenkort. Hou alvast de datum vrij. Foto-webpagina Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto- webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen. Je kan alle foto’s voor jezelf opslaan vanaf de webpagina.