vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Om de Corona-besmettingen tegen te gaan heeft men besloten dat fietsen nog altijd kan met max. 4 personen. Gelieve u hieran te houden. Vernieuwen van je lidmaatschap Het is weer tijd om je verzekering in orde te brengen. Dit jaar uitzonderlijk geen lidgeld omdat we in 2020 als bestuur niet veel hebben kunnen organiseren. Verzekering in orde brengen door het storten van €32,00 voor het VWB-lidmaatschap. Storten kan op de gekende Bicro zichtrekening. Heb je het rekening nummer niet contacteer dan het secretariaat: info.fietsclub.bicro@telenet.be Nieuwe clubkledij Het is in 2021 weer tijd om onze hoofden bijeen te steken voor het ontwerpen van nieuwe clubkledij. Ook worden onze sponsors gecontacteerd. Wij kijken er alvast naar uit om de fijne samenwerking met hen te kunnen verder zetten. De kledij zal geleverd worden vóór het seizoen 2022. Foto-webpagina Bicro Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto-webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen.
Home Home Over ons Over ons Lid worden Lid worden Contact Contact Nieuws Nieuws Kalender Kalender Sponsors Sponsors
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws

Om de Corona- besmettingen tegen te gaan heeft men besloten dat fietsen nog altijd kan met max. 4 personen. Gelieve u hieran te houden. Vernieuwen van je lidmaatschap Het is weer tijd om je verzekering in orde te brengen. Dit jaar uitzonderlijk geen lidgeld  omdat we in 2020 als bestuur niet veel hebben kunnen organiseren. Verzekering in orde brengen door het storten van €32,00 voor het VWB-lidmaatschap. Storten kan op de gekende Bicro zichtrekening. Heb je het rekening nummer niet contacteer dan het secretariaat: info.fietsclub.bicro@telenet.be Nieuwe clubkledij Het is in 2021 weer tijd om onze hoofden bijeen te steken voor het ontwerpen van nieuwe clubkledij. Ook worden onze sponsors gecontacteerd. Wij kijken er alvast naar uit om de fijne samenwerking met hen te kunnen verder zetten. De kledij zal geleverd worden vóór het seizoen 2022. Foto-webpagina Bicro Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto- webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen.