vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Corona maatregelen In principe is er volgens de wielerbonden niets veranderd aan het in groep te rijden. Als bestuur hebben wij beslist om in groepjes van 10 te rijden met de geldende regel: 1,5 m afstand. Iedere groep heeft nog altijd zijn wegkapitein. Er wordt ook gevraagd dat iedereen zijn mondmasker of bandana bij zich heeft. Voorlopig wordt de startplaats gewijzigd van de Halletoren (daar is mondkapje verplicht) naar ons clublokaal 't Pompierke. Hou uw allen aan de regels en vermijdt een tweede lockdown. Laatste rit van het seizoen Zondag 27 september is er de laatste officiële rit. Het ontbijt die er normaal bij is zal er wegens corona-mmatregel niet zijn. Er kan, indien het weer het toelaat, altijd wel iemand zijn die op zondagmorgen wil fietsen. Zolang er mondmaskerplicht is op de markt zal er om 9.00u gestart worden aan ons lokaal ‘t Pompierke in de stedemolenstraat. Foto-webpagina Bicro Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto-webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen.
Home Home Over ons Over ons Lid worden Lid worden Contact Contact Nieuws Nieuws Kalender Kalender Sponsors Sponsors
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws

Corona maatregelen In principe is er volgens de wielerbonden niets veranderd aan het in groep te rijden. Als bestuur hebben wij beslist om in groepjes van 10 te rijden met de geldende regel: 1,5 m afstand. Iedere groep heeft nog altijd zijn wegkapitein. Er wordt ook gevraagd dat iedereen zijn mondmasker of bandana bij zich heeft. Voorlopig wordt de startplaats gewijzigd van de Halletoren (daar is mondkapje verplicht) naar ons clublokaal 't Pompierke. Hou uw allen aan de regels en vermijdt een tweede lockdown. Laatste rit van het seizoen Zondag 27 september is er de laatste officiële rit. Het ontbijt die er normaal bij is zal er wegens corona-mmatregel niet zijn. Er kan, indien het weer het toelaat, altijd wel iemand zijn die op zondagmorgen wil fietsen. Zolang er mondmaskerplicht is op de markt zal er om 9.00u gestart worden aan ons lokaal ‘t Pompierke in de stedemolenstraat. Foto-webpagina Bicro Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto- webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen.