vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Om de Corona-besmettingen tegen te gaan heeft men

besloten dat fietsen nog altijd kan met max. 4 personen.

Gelieve u hieran te houden.

Vernieuwen van je lidmaatschap Het is weer tijd om je verzekering/lidgeld in orde te brengen. Voor 2021 wordt het lidgeld op €20,00 gehouden. Verzekering in orde brengen door het storten van €32,00 voor het VWB-lidmaatschap. Storten kan op de gekende Bicro zichtrekening. Heb je het rekening nummer niet contacteer dan het secretariaat: info.fietsclub.bicro@telenet.be Steun het Pompierke Steun het Pompierke! Johan, de patron van ons clublokaal heeft het in deze tijd van Corona heel moeilijk. Hij heeft zijn werk terug opgenomen en ziet een verdere sluiting niet echt meer zitten. Door de hoog oplopende vaste kosten kan hij moeilijk de eindjes aan mekaar knopen. Als de sluiting nog langer duurt ziet hij zich verplicht de handdoek in de ring te werpen. Daarom vraagt het bestuur via een brief aan de leden van Bicro om een bijdrage te storten op de rekening van Johan. Normaal verteren we er enkele 10-tallen euro's per maand als we kunnen fietsen. Een deel daarvan overhevelen naar de rekening van Johan zal hem die moeilijke maanden misschien kunnen overbruggen. Alle verenigingen en hun leden in het Pompierke gevestigd, doen hun duit in het zakje. Laat ons dit allemaal ook doen en het lokaal open houden. Johan zorgde goed voor ons. Het was er gezellig en tof na onze fietstochten. Laten we het zo houden en hem steunen. Je vind het rekeningnummer van Johan in de brief bij de email. Het bestuur doet alvast zijn best en zal een bijdrage storten. Zo werdt mij meegedeeld. En..... Binnen enkele weken zal Johan weer voor ons kunnen zorgen. Rekeningnummer te bekomen door eenvoudig mail aan: info.fietsclub.bicro@telenet.be Ondertussen ontvingen we van Johan al een “dikke mercie” voor de vele steun. Hij hoopt ons spoedig terug te mogen ontvangen in zijn “Pompierke”. Wij danken allen die Johan steunden en hopen dat we verder daar terecht kunnen om na de rit wat na te babbelen. Foto-webpagina Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto-webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? (!!! Nieuw wachtwoord vanaf 27-02-21!!!) Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen. Ook dit jaar steunt Bicro het goede doel Er was geen Bicro pijl in 2020 door Corona maar toch tastte het bestuur diep in de clubkas. TVDK ontving ook dit jaar een cheque van fietsclub Bicro. De cheque werdt overhandigd aan een delegatie van TVDK onder de Tieltse Halletoren op 28 febr. laatst.
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws

Om de Corona-

besmettingen tegen te gaan

heeft men besloten dat

fietsen nog altijd kan met

max. 4 personen.

Gelieve u hieran te houden.

Vernieuwen van je lidmaatschap Het is weer tijd om je verzekering/lidgeld in orde te brengen. Voor 2021 wordt het lidgeld op €20,00 gehouden. Verzekering in orde brengen door het storten van €32,00 voor het VWB-lidmaatschap. Storten kan op de gekende Bicro zichtrekening. Heb je het rekening nummer niet contacteer dan het secretariaat: info.fietsclub.bicro@telenet.be Steun het Pompierke Steun het Pompierke! Johan, de patron van ons clublokaal heeft het in deze tijd van Corona heel moeilijk. Hij heeft zijn werk terug opgenomen en ziet een verdere sluiting niet echt meer zitten. Door de hoog oplopende vaste kosten kan hij moeilijk de eindjes aan mekaar knopen. Als de sluiting nog langer duurt ziet hij zich verplicht de handdoek in de ring te werpen. Daarom vraagt het bestuur via een brief aan de leden van Bicro om een bijdrage te storten op de rekening van Johan. Normaal verteren we er enkele 10-tallen euro's per maand als we kunnen fietsen. Een deel daarvan overhevelen naar de rekening van Johan zal hem die moeilijke maanden misschien kunnen overbruggen. Alle verenigingen en hun leden in het Pompierke gevestigd, doen hun duit in het zakje. Laat ons dit allemaal ook doen en het lokaal open houden. Johan zorgde goed voor ons. Het was er gezellig en tof na onze fietstochten. Laten we het zo houden en hem steunen. Je vind het rekeningnummer van Johan in de brief bij de email. Het bestuur doet alvast zijn best en zal een bijdrage storten. Zo werdt mij meegedeeld. En..... Binnen enkele weken zal Johan weer voor ons kunnen zorgen. Rekeningnummer te bekomen door eenvoudig mail aan: info.fietsclub.bicro@telenet.be Ondertussen ontvingen we van Johan al een “dikke mercie” voor de vele steun. Hij hoopt ons spoedig terug te mogen ontvangen in zijn “Pompierke”. Wij danken allen die Johan steunden en hopen dat we verder daar terecht kunnen om na de rit wat na te babbelen. Foto-webpagina Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto- webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? (!!! Nieuw wachtwoord vanaf 27-02- 21!!!) Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen. Ook dit jaar steunt Bicro het goede doel Er was geen Bicro pijl in 2020 door Corona maar toch tastte het bestuur diep in de clubkas. TVDK ontving ook dit jaar een cheque van fietsclub Bicro. De cheque werdt overhandigd aan een delegatie van TVDK onder de Tieltse Halletoren op 28 febr. laatst.