vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Wij rijden:

Op woensdagavond 19.00u

en zondagmorgen 09.00u

start aan ‘t Pompierke,

hoek Stedemolen- en Volderstraat.

Er zijn verzamelplaatsen

voor iedere groep.

Groep A: parking Gildhof

(tijdens de zomer vertrek om 8.00u)

Groep B: voor de watertoren

(tijdens de zomer om 8.30u)

Groep C: aan de molensteen

(winter & zomer om 9.00u)

Club 20: Op de hoek vh pleintje kant deken Darraslaan.

Vernieuwen van je lidmaatschap Het is weer tijd om je verzekering/lidgeld in orde te brengen. Voor 2021 wordt het lidgeld op €20,00 gehouden. Verzekering in orde brengen door het storten van €32,00 voor het VWB-lidmaatschap. Storten kan op de gekende Bicro zichtrekening. Heb je het rekening nummer niet contacteer dan het secretariaat: info.fietsclub.bicro1@telenet.be Foto-webpagina Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto-webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? (!!! Nieuw wachtwoord vanaf 27-02-21!!!) Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen. Ook in 2020 steunt Bicro het goede doel Er was geen Bicro pijl in 2020 door Corona maar toch tastte het bestuur diep in de clubkas. TVDK ontving ook dit jaar een cheque van fietsclub Bicro. De cheque werdt overhandigd aan een delegatie van TVDK onder de Tieltse Halletoren op 28 febr. laatst.
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws

Wij rijden:

Op woensdagavond 19.00u

en zondagmorgen 09.00u

start aan ‘t Pompierke,

hoek Stedemolen- en

Volderstraat.

Er zijn verzamelplaatsen

voor iedere groep.

Groep A: parking Gildhof

(tijdens de zomer vertrek om 8.00u)

Groep B: voor de watertoren

(tijdens de zomer om 8.30u)

Groep C: aan de molensteen

(winter & zomer om 9.00u)

Club 20: Op de hoek vh

pleintje kant deken

Darraslaan.

Vernieuwen van je lidmaatschap Het is weer tijd om je verzekering/lidgeld in orde te brengen. Voor 2021 wordt het lidgeld op €20,00 gehouden. Verzekering in orde brengen door het storten van €32,00 voor het VWB-lidmaatschap. Storten kan op de gekende Bicro zichtrekening. Heb je het rekening nummer niet contacteer dan het secretariaat: info.fietsclub.bicro1@telenet.be Foto-webpagina Klik hier Ben je lid van onze fietsclub? Dan kan je nog meer albums bekijken op onze foto- webpagina. Login als GAST en vul het wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? (!!! Nieuw wachtwoord vanaf 27-02- 21!!!) Mailtje naar secretariaat is voldoende om het wachtwoord te bekomen. Ook in 2020 steunt Bicro het goede doel Er was geen Bicro pijl in 2020 door Corona maar toch tastte het bestuur diep in de clubkas. TVDK ontving ook dit jaar een cheque van fietsclub Bicro. De cheque werdt overhandigd aan een delegatie van TVDK onder de Tieltse Halletoren op 28 febr. laatst.