vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Nieuwjaarsreceptie Deze gaat door in ons nieuw lokaal ‘t Pompierke op de hoek van stedemolen-/volderstraat te Tielt. Op 2 februari 2020. Gelieve uw deelname te melden bij: christian@dedeurwaerder.be Dit voor 25 januari 2020. De opbrengst van de 8ste Bicro-pijl wordt overhandigd aan TVDK op de nieuwjaarsreceptie. Het TVDK is een vereniging die al meer dan 25 jaar ondersteuning biedt aan (ex-)kankerpatiënten uit de ruime regio.
Home Home Over ons Over ons Lid worden Lid worden Contact Contact Nieuws Nieuws Kalender Kalender Sponsors Sponsors
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws