vzw Fietsclub Bicro Tielt
Wie zichzelf tegenkomt is te ver gereden

Bicro nieuws

Steun onze lokaal ‘t Pompierke Supportyourbar.be Op deze webpagina kan je virtueel een pint bestellen in ‘t Pompierke. Shana en Johan krijgen dan zoveel consumaties als er besteld zijn “GRATIS” van AB-Inbev. Die kan je dan na de Corona-crisis op drinken in het bewuste café. Of ook niet en zo onze lokaalhouder steunen. Langs deze weg willen wij Johan en Shana steunen om na deze corona-tegenslag hun enthousiasme te laten behouden. 1/ Eerste rit: AFLAST tot nader order. Woensdag 1 april verwachten wij jullie dus niet terug aan de Halletoren om 19.00 uur voor de eerste rit. Hou deze pagina in de gaten en verneem alles over wat speelt in onze fietsclub. Volg de beslissingen vh bestuur op de voet. 2/ Opbrengst 8ste Bicro-Pijl De opbrengst van de 8ste Bicro-pijl werdt overhandigd aan TVDK op de nieuwjaarsreceptie. Het TVDK is een vereniging die al meer dan 25 jaar ondersteuning biedt aan (ex-)kankerpatiënten uit de ruime regio van Tielt.
Home Home Over ons Over ons Lid worden Lid worden Contact Contact Nieuws Nieuws Kalender Kalender Sponsors Sponsors
Wie zichzelf tegenkomt, is te ver gereden

Bicro nieuws

Steun onze lokaal ‘t Pompierke Supportyourbar.be Op deze webpagina kan je virtueel een pint bestellen in ‘t Pompierke. Shana en Johan krijgen dan zoveel consumaties als er besteld zijn “GRATIS” van AB-Inbev. Die kan je dan na de Corona-crisis op drinken in het bewuste café. Of ook niet en zo onze lokaalhouder steunen. Langs deze weg willen wij Johan en Shana steunen om na deze corona-tegenslag hun enthousiasme te laten behouden. 1/ Eerste rit: AFLAST tot nader order. Woensdag 1 april verwachten wij jullie dus niet terug aan de Halletoren om 19.00 uur voor de eerste rit. Hou deze pagina in de gaten en verneem alles over wat speelt in onze fietsclub. Volg de beslissingen vh bestuur op de voet. 2/ Opbrengst 8ste Bicro-Pijl De opbrengst van de 8ste Bicro- pijl werdt overhandigd aan TVDK op de nieuwjaarsreceptie. Het TVDK is een vereniging die al meer dan 25 jaar ondersteuning biedt aan (ex-)kankerpatiënten uit de ruime regio van Tielt.